Вести

ВУЧИЋ: БРИНЕМО О ИНТЕРЕСИМА НАШИХ ГРАЂАНА

Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се вечерас грађанима и одговорио на критике дела опозиције и написа појединих медија поводом одлуке о смањењу цена основних животних намирница.

"Драги грађани, чини ми се да смо вам показали колико бринемо о вашим интересима, о вашим животима. Не само кроз повећање плата и пензија, не само кроз свакодневну борбу за више путева, пруга, школа, болница, свега онога што је важно за будућност вашу, ваших родитеља, ваше деце. Пре неколико дана покренули смо иницијативу за смањењем цена важних производа. Међу двадесетак производа био је и паризер", поручио је председник Вучић.

У међувремену тај паризер постао је, како је додао, главни непријатељ странака бившег режима и њихових медија.

Председник Вучић је додао да су поменути медији прво говорили да Вучић не сме да једе паризер јер је, ваљда, отрован, а да сада када је председник најавио да ће купити паризер, на насловној страни Данаса и Нове пишу да Вучић користи паризер да би победио на изборима и да би "напредњачки милионери да једу паризер".

"Милионери су од Микија и таста, преко Драгана Ђиласа, до Зеленовића и Душана Петровића. Ми смо само обични људи и наставићемо да побеђујемо милионере. Управо зато што ћемо да бринемо о обичном човеку, о обичном народу. А милионери, како су променили мишљење о изборима, јер су четири месеца били оштро против, тако су променили и мишљење и о својој политици и о својим виталним циљевима, тако ће променити мишљење и о паризеру. Одједном ће да заволе паризер и сетиће се да су га некада јели када нису били милионери.

Баш зато их народ неће, а ми ћемо им одговорити, не само у складу са законом већ у складу са демократским нормама, поштујући сва њихова права и, наравно, опет победити", поручио је председник Вучић.

 

 

 

Извор: Новости/Танјуг