Вести

ВУЧЕВИЋ: НЕЋЕ СТРАНЦИ ОДЛУЧИВАТИ КО ЋЕ БИТИ ГРАДОНАЧЕЛНИК, ВЕЋ ГРАЂАНИ СРБИЈЕ

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић рекао је да је победа на изборима 17. децембра била чиста и убедљива и поручио да ће на предстојећим изборима у Београду гласати грађани Србије и да неће "странци одлучивати ко ће бити градоначелник, ни министри". 

"Неће странци одлучивати ни ко може да гласа а ко не, јер је то записано у Уставу наше Србије", рекао је Вучевић у свом обраћању на почетку састанка ГО СНС у Шумицама. 

Нагласио је да ће вечерас питати председника Србије Александра Вучића да са СНС иде на изборе. 

"Ми ћемо вечерас да питамо културно, братски да замолимо да опет Александар Вучић иде са нама на изборе, јер се ми њега не стидимо, јер је он део нас и ми смо уз њега и бићемо уз њега. А предлажемо и овој другој опцији да и они ставе свог лидера или своје лидере, зашто се стиде? Ми се не стидимо човека који озбиљно и државнички води Србију, ми ћемо са поносом да идемо са њим у кампању, него где је вама (опозицији) Ђилас, да ли смете његово име да напшете?", рекао је Вучевић. 

Вучевић је упутио молбу свим месним и општинским одборима, свим члановима и функционерима да изађу на терен и воде кампању. 

"Сви на терен, и чланови и посебно функционери, сви месни и општински одбори. Да, ми ћемо да радимо, од човека до човека, од врата до врата, да обиђемо све пијаце и тргове, будемо са народом и да их замолимо да сачувамо још једном Београд од руку оних који су га пљачкали и разарали", рекао је Вучевић. 

Вучевић је позвао Вучића да их и даље предводи. 

"Да нас предводи онај са којим смо ишли у победе и са којим идемо у још једну убедљиву победу. Не дамо Београд лоповима. Молим Александра Вучића да нам се обрати и да поведе ову победничку енергију и листу", рекао је Вучевић.

 

Извор: Танјуг