Вести

ВУЧЕВИЋ: МИ ПОШТУЈЕМО СВЕ, АЛИ ВОЛИМО САМО СРБИЈУ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране Милош Вучевић присуствовао је обележавању славе Сремске Каменице, Рођење Пресвете Богородице - Мала Госпојина.

Честитајући славу свим мештанима Сремске Каменице, министар Вучевић је поручио да сви са сремске стране Новог Сада треба да наставе да се боре да се овај део развија.

"Не дозволите да неки мрзитељи не дају да се гради мост који нам треба, који вам треба, не дозволите да неки који мрзе не дозволе да се граде обданишта и школе или да нам долазе фабрике, да нам се деца лакше уписују у обданишта, да нам се људи лакше запошљавају", рекао је министар Вучевић.

Поручио је људима који воде Нови Сад да наставе са улагањима и да наставе да воле свој град и државу.

"Поштовање свима, љубав само према Србији. Само љубав према Србији. Једни воле ове на западу, једни воле исток, ми поштујемо све, али љубимо и волимо само Србију и само се заклињемо нашој застави, нашем грбу и певамо нашу химну. Једну државу имамо. И ви сви који сте рођени овде и који сте дошли из Крајине, из Далмације, из Лике, Кордуна, Баније, из разних делова Републике Српске или Босне и Херцеговине, свих делова где год наш народ живи – сви живите и сви живимо у нашој отаџбини, сви живимо у Србији", нагласио је министар Вучевић и поручио да су у Нови Сад сви добродошли.

Грађанима Сремске Каменице, министар Вучевић поручио је да наставе да се окупљају лепим поводима, али и да буду ту онда кад је тешко.

"Олуја прође, људи остану. И увек да знате – много су нам дражи људски животи од било чега другога", рекао је министар Вучевић захваливши организаторима на позиву.

 

 

 

Извор: Танјуг