Вести

СТЕФАНОВИЋ: ВОЖДОВАЦ ИДЕ НАПРЕД, НЕМА НАЗАД

Поводом предстојећих председничких избора који ће ускоро бити расписани, Општински одбор Српске напредне странке Вождовац одржао је састанак на поменуту тему. Домаћин састанка био је члан Главног и председник ОО СНС Вождовац Александар Савић. Бројним активистима обратили су се члан председништва и председник Градског одбора Небојша Стефановић, потпредседница Главног одбора Марија Обрадовић и члан Главног одбора Горан Весић.

Председник ОО СНС Вождовац Александар Савић поздравивши многобројне чланове и симпатизере, истакао је да је увелико почело спремање за изборе и да је задовољан активностима у претходних 7 дана, као и да очекује појачан рад на терену.

 

Члан председништва и председник Градског одбора Небојша Стефановић рекао је да је много кампања провео на Вождовцу. „Очекујем добре резултате када је Вождовац у питању , овде се очекује убедљива победа са 50 посто, а то ћемо остварити само ако радимо и уложимо труд на терену. Сваки глас нам је важан и сваки одбор је подједнако битан. Ми смо ти који људима треба да пренесемо поруку и покажемо шта смо до сада урадили. Хоћемо да Вождовац иде напред, нема назад“, поручио је Стефановић.

Током састанка размењена су искуства и указано је на проблеме и изазове са којима се странка, као и њено чланство сусрећу.

Потпредседница Главног одбора СНС Марија Обрадовић рекла је да су Вождовац и Земун увек били мотор свих избора, главна радна и покретачка снага. „Међу вама никада није било сукоба и нетрпељивости, и на томе вам честитам“, поручила је потпредседница Главног одбора.

 

На састанку се поред политичких и изборних тема говорило и о предстојећим активностима, али и садашњим које странка свакодневно спроводи.

„Ваш разговор са комшијом је веома важан, јер ви сте део који мења Србију. Овде се окупило преко 800 људи, то само говори да смо озбиљна странка. Србија коначно решава проблеме који нису решавани годинама уназад. Нема промена без вашег учешћа, ми смо покрет, ми смо велика странка и зато наредних два месеца морамо напорно радити за боље сутра“, истакао је члан Главног одбора Горан Весић.

61. седници која је протекла у одличној радној атмосфери присуствовали су и  члан председништва и Главног одбора Зоран Бабић, народни посланици Александра Ђуровић, Љиљана Малушић, Марко Благојевић, бројни чланови Главног одбора, потпредседници ОО СНС Вождовац и око осам стотина активиста и симпатизера.