Вести

СПОРТСКА ОПРЕМА ЗАСЛУЖНИМА У СПОРТУ

Свим професоркама физичке културе из основних и средњих вождовачких школа Градска општина Вождовац обезбедила је комплете тренерки, док је штићенике Дома „Јован Јовановић Змај“ за децу без родитељског старања, за успешне спортске резултате, наградила комплетима спортске опреме – тренеркама, мајицама, патикама и спортским торбама.

Члан Већа општине задужен за спорт и омладину Милан Тодић, угостио је и поделио поклоне професоркама које су током школске године вождовачким ученицима преносиле знање и љубав према спорту и тако их упутиле на здравији начин живота.

„У претходном периоду Општина се активно бавила промоцијом спорта. Пружили смо подршку младим спортистима, организацијом спортских манифестација различитих спортских грана, видно смо допринели развоју спорта на нашој територији, а поготово школског спорта“ – истакао је Тодић.

Троје штићеника Дома „Јован Јовановић Змај“, који се баве фудбалом и пливањем, добили су комплете спортске опреме који ће их мотивисати да убудуће остварују још боље резултате у спортским дисциплинама којима се баве. Такође, Удружењу педагога физичке културе Вождовца, уручена је плакета за успешну сарадњу и постигнуте резултате.