Вести

САВИЋ: НА ПРЕДСТОЈЕЋИМ ПРЕДСЕДНИЧКИМ ИЗБОРИМА ДАТИ ПУНУ ПОДРШКУ СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ

Редовном састанку Месног одбора Горњи Вождовац, који је одржан вечерас, присуствовали су председник Општинског одбора Српске напредне странке Александар Савић, потпредседник ОО СНС Вождовац Реља Огњеновић и председник МО Милан Ђорђевић.

Председник Александар Савић поздравио је присутне и захвалио им се на издвојеном времену рекавши да не прође недељу дана, а да се нешто не уради на Вождовцу.

„Све добре идеје и сугестије грађана прихватамо. Нисмо као неки који воле да се само сликају, а ништа не раде. Ми озбиљно решавамо проблеме. Сетите се владавине Демократске странке, једини њихов успех је изградња оближњег Пазл града који је радио само месец дана и никада више није имао своју функцију”, нагласио је Савић.

Председник Савић је присутне подсетио да се ближе председнички избори. “Ја бих волео да наша странка однесе убедљиву победу. Наш премијер Александар Вучић запошљава људе, балансира између политике истока и запада, посвећен је реформама и зато му треба дати пуно поверење, да Србија крене напред“, рекао је Александар Савић.

Потпредседник ОО СНС Вождовац Реља Огњеновић представио је укратко оно што је урађено у овом делу Вождовца и информисао окупљене да су разлог већег улагања у подавалски део Вождовца елементарни услови за живот који нису били једнаки са градским делом Општине. Доста је пројеката у приградском делу реализовано и зато ће се од ове године инвестиције повећати код нас“, рекао је Огњеновић.

Он је подсетио да је на Горњем Вождовцу асфалтиран део Костолачке улице, док је део Јованичке улице добио асфалт. У Основној школи „Филип Филиповић“ замењен је под, а планира се и реконструкција Здравствене станице „Војводе Степе“.

На крају састанка окупљени су погледали филм који приказује реализоване и започете пројекте на општини Вождовац.