Вести

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ЗАХВАЛИО АТЛЕТИЧАРИМА ШТО БРАНЕ БОЈЕ СРБИЈЕ

Председник Републике Србије Александар Вучић захвалио се српским атлетичарима који учествују на Светском првенству у атлетици у Будимпешти што бране боје наше земље.

Током разговора са атлетичарима, председник Вучић је рекао да су Мађари прелепо направили нови стадион за атлетику и да би волео да смо и ми то урадили.

"Проблем је у одржавању овога што смо урадили. Морамо да нађемо нека решења за будућност. Тражимо најмодерније светске компаније да нам помогну да водимо стадионе које смо направили, јер не долази у обзир да то оставимо на управљање локалним самоуправама. То би била катастрофа. Имамо проблем и са одржавањем трибина", рекао је председник Вучић.

У разговору са атлетичарима, поред председника Вучића, био је и министар спорта у Влади Републике Србије Зоран Гајић, потпредседник Владе Републике Србије и министар финансија Синаша Мали, председник Српског атлетског савеза (САС) Веселин Јевресимовић, директор САС-а Слободан Бранковић, док су од спортиста били Ивана Вулета, Армин Синанчевић, Асмир Колашинац и други.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк