Вести

ПОЧЕЛЕ „ВОЖДОВАЧКЕ ЧАРОЛИЈЕ“ У НАСЕЉУ СТЕПА СТЕПАНОВИЋ

Новогодишње усхићење највише је ових дана присутно код деце и малишана који још увек верују да ће, уколико су били добри целе године, и они добити свој пакетић. Ту жељу им је данас испунио председник општине Вождовац Александар Савић, заједно са својим сарадницима, који је у њиховом присуству отворио клизалиште и са компанијом Штарк обезбедио за све њих поклон пакетиће.

У оквиру манифестације „Вождовачке чаролије“, која је намењена деци и омладини, а промовише зимске спортове, Општина је обезбедила употребу клизалишта на отвореном где ће Вождовчани моћи да уживају, друже се и забаве ове зиме. Онима који немају своју опрему, симболично ће се наплаћивати само изнајмљивање клизаљки, и то 100 динара по пару.

После интересантне мини представе коју је извео Деда Мраз, са децом се дружио и председник Општине, обративши им се речима:

„Драги родитељи, драги другари, општина Вождовац је ове године на наговор наших најмлађих становника издвојила одређени новац да направимо ово лепо клизалиште за вас. Циљ нашег политичког деловања у протекле 3 године највећим делом био је да нашу децу изведемо на спортске терене, да имају лепше и боље услове за школовање, а тако ћемо наставити и убудуће. Ево дошли смо и на идеју да у најмлађем насељу на Вождовцу отворимо клизалиште. Сада је на вама да у наредних 60 дана клизате, изведете ваше баке и деке из кућа и да се дружите. „Вождовачке чаролије“ неће се одржавати само ове зиме, ми ту манифетацију планирамо да вам дарујемо сваке године. Желим вам срећну Нову 2017. годину заједно са компанијом Штарк, која је за ову прилику обезбедила новогодишње пакетиће“, рекао је Савић.

Клизалиште ће бити отворено наредна два месеца у периоду од 10-22 сата.