Вести

ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ ДАРИВАЛА ДЕЦИ НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ У ШУМИЦАМА

Нова година нам полако стиже, а са њом и празничне чаролије којима се деца највише радују. Уз овај празник малишани певају, уживају и поклањају пажњу једни другима. Градској општини Вождовац је сваки измамљени дечији осмех показатељ да је њихов дуготрајни рад и улагање у њихову будућност на добром путу.  Један од тих примера је и препуна сала у Вождовачком центру „Шумице“ поводом бесплатног дечијег концерта „Срцем за децу“.

 Сву децу, родитеље, баке и деке који су присуствовали новогодишњем спектаклу, у организацији музичке радионице Мари Мари, поздравио је председник општине Вождовац Александар Савић.
 
„Хвала вам што сте данас у оволиком броју са нама. Овом приликом желим да се захвалим Пеђолину, Мари Мари, Јелени Томашевић и свима вама. Градска општина Вождовац је у протекле две и по године највише пажње посветила деци. Реконструисали смо већи број школа, поставили ограде, увели видео надзор и радићемо још. Имамо једно изненађење за вас. Надам се од следећег понедељка, по први пут, отворићемо бесплатно клизалиште у насељу Степа Степановић, за сву децу Вождовца. Ваше је само да дођете и понесете клизаљке, остало је наша брига“, рекао је Савић.

Специјални гост концерта била је поп певачица Јелена Томашевић, чије су текстове песама деца певала заједно са њом.

Градска општина Вождовац ће до краја године децу обрадовати низом активности  у циљу њиховог срећнијег и лепшег одрастања.