Вести

И КУМОДРАЖ СЕЛО ИДЕ НАПРЕД!

Некада земљани терен, данас уређено дечје игралиште. За некога можда не толико важно поређење, али за најмлађе становнике Кумодраж села разлика је велика – коначно, и по први пут, имају квалитетне услове за бављење спортом, за игру и дружење са својим вршњацима, као и деца у градском делу Вождовца. 

Игралиште у Степојевачкој улици изграђено је средствима које је општина Вождовац добила учешћем на НИС-овом конкурсу "Заједници заједно". За садашњи изглед игралишта, које је комплетно опрељено, заслужан је председник Општине Александар Савић, коме се мештани Кумодраж села захваљују, јер брине о њиховом насељу и посвећен је циљу да Вождовац постане боље и лепше место за живот. Данас се Кумодраж село равномерно развија, заједно са градским делом Вождовца. Његовим ангажовањем, ово игралиште, паркић у порти Цркве свете Тројице, простор око Основне школе „Војвода Степа“, ушли су у програм редовног одржавања зелених површина ЈКП „Зеленило - Београд“. 

Захвалност је упућена и људима који су узели учешће у реализацији пројекта изградње и опремања игралишта, и то – члановима Градског већа Ивани Томић и Тањи Поповић, као и члану Већа општине #Vozdovac задуженом за спорт Милану Тодићу.

Мештани овог вождовачког насеља из дана у дан препознају борбу Српске напредне странке на свим нивоима за бољу будућност грађана Србије, Београда и Вождовца.