Вести

Ђурић: Глас за СНС је глас за увођење реда у Србију

Члан Председништва Српске напредне странке Марко Ђурић одржао је конференцију за новинаре на тему „Борба против наркоманије“, испред основне школе „Јова Јовановић Змај“ у насељу Браће Јерковић.

„Окупили смо се данас испред једне од 14 Вождовачких основних школа где је уведен видео надзор са циљем да се искорени дрога из школских дворишта. Уколико желимо да се изборимо са једним од највећих зала са којима смо се суочили у претходне две деценије, а то је поплава јефтине и лако доступне дроге, онда морамо јачати мере превенције и морамо проблем решавати системски. Решавање тог проблема у корену значи борбу против тога да Србија буде транзитна земља за огромне количине наркотика чији је добар део завршавао и на нашим тржиштима“, сматра Ђурић.

„Чињеница да ми данас, у школска дворишта морамо да инсталирамо видео надзор и да се данас у школским двориштима масовно растура дрога, последица је дугогодишње небриге и чињенице да је Србијом управљала паразитска, тајкунско-политичка класа, која је водила рачуна само о својим интересима и профиту, који су стекли пљачком и отимачином од грађана Србије. Српска напредна странка поставља питање како је могуће да се у Србији на прагу 21 века, развио један од највећих нарко картела и нарко кланова у Европи а можда и свету“, пита Ђурић.

„У име Српске напредне странке желим да честитам руководству општине Вождовац које је показало начин како да запостављена школска дворишта поново постану безбедна. Српска напредна странка верује да ће грађани дати поверење онима који су доказали да су решени да Србију мењају у борби против свих облика организованог криминала, наркоманије и трафикинга дроге“, рекао је Ђурић.

Српска напредна странка, на челу са Александром Вучићем и Владом Републике Србије системски, даноноћно и одлучно, ради против тајкунизације Србије. На овим изборима глас за Српску напредну странку је глас за увођење реда у Србију и глас за борбу против нарко картела.