ТОМИЋ ИЛИЋ:ЂИЛАСОВЦИМА СМЕТА ШТО ЈЕ ВУЧИЋ ОБЈАВИО РАТ МАФИЈИ

После хапшења највеће и најопасније криминалне организације, огласили су се и Ђиласови дворски пажеви којима очигледно смета то што је председник Србије Александар Вучић објавио рат мафији.

Kоме нормалном смета то што су убице и нарко дилери иза решетака? Сваки обичан, честит грађанин Србије, полазећи од себе и своје породице, поздравио је хапшење опасних убица и изразио дивљење држави што се ухватила у коштац са таквим људима.

Међутим,Ђилосови полтрони, Веселиновићи и Тепићи, нису задовољни, јер очигледно њима јака, стабилна и безбедна Србија на челу са јаким председником, јаком полицијом, војском и безбедносном агенцијом не одговара, па воде хајку против Александра Вучића, Небојше Стефановића и сваког другог ко се бори за Србију и све њене грађане.

На њихову велику жалост, све док Александар Вучић и Српска напредна странка имају огромну подршку грађана, другачије неће бити. Прошло је време када је мафија владала државом, а Ђиласовци сарађивали са том истом мафијом у свим сегментима, од приватизација до обрачунавања са политичким противницима.

Поздрављам ефикасну акцију свих безбедносних органа и као грађанка Србије поносна сам што смо једини у региону, захваљујући одлучности и храбрости председника Вучића,  постали синоним за безбедну државу у којој су убице, злочинци и нарко дилери тамо где им је место - иза решетака.

Ивана Томић Илић, чланица Градског одбора Београд