Саопштења

Томић Илић: Лицемерно је да Ђиласови пулени говоре о Вождовцу

Лицемерно је да Ђиласови пулени говоре о дечијим игралиштима и улагањима у општину Вождовац, када је опште позната ствар да је управо тај исти Ђилас нашу општину третирао као општину другог реда, а за интересе Вождовчана није марио.

Подсећања ради, управо за време власти Драгана Ђиласа једној од највећих беградских општина, какав је Вождовац, буџет је био мизеран, али упркос томе и у таквим условима за Вождочане смо урадили много. 

Такође, не треба заборавити ни да је главни Ђиласов пројекат за децу на Вождовцу био небезбедан Пазл град, за који је због рејтинга и гласова Ђилас потрошио 36 милиона динара. Без дозволе, на узурпираном земљишту, небезбедан и нефункционалан Ђиласов пројекат, који је постао ругло и стециште наркомана, чак и као затворен објекат коштао је Вождовчане  месечно преко 200 хиљада динара.

То су Ђиласови пројекти, а како је радио док је био на власти најбоље говори чињеница да су њега и његове саборце грађани послали на сметлиште политичке историје, те да у њихове лажи и манипулације нико више не верује.  

За разлику од бахатих Ђиласових лицемера, одговорна власт предвођена Српском напредном странком реконструисала је више десетина дечијих игралишта, изградила бројне теретане на отвореном, реконструисала 16 основних школа и изградила две нове- "Данило Киш" у насељу Степа Степановић и ОШ "Војвода Степа" у Кумодражу, а изграђене су и три нове спортске сале у школама "Јајинци", "Васа Чарапић" и "Рипањ".

Управо због одговорног и домаћинског управљања општином грађани Вождовца су пружили апсолутну подшку политици Александра Вучића и Српске напредне странке.

 

Ивана Томић Илић, чланица Главног одбора СНС и председница Општинског одбора Вождовац