ТОМИЋ ИЛИЋ: ЈЕДИНИ ПРОГРАМ САВЕЗА ЗА СРБИЈУ МРЖЊА И ПОЗИВ НА СИЛОВАЊА

Јавни позив на силовање премијерке Ђиласовог синдикалца Жељка Веселиновића, једног од председавајућих СзС, који је вођен мржњом према Александру Вучићу, Српској напредној странци и свима онима који воде Србију у правом смеру, прави је пример како изгледају политичари из периода безвлашћа и насиља.

Јасно је да су Ђилас, Јеремић, Бошко Обрадовић, Лутовац и сви други чланови њиховог савеза заправо Веселиновићи, и да им је једини програм мржња и позивање на насиље и силовања. Напад на премијерку Ану Брнабић је за сваку осуду, а то што Веселиновић ни данас није поднео оставку на место градског одборника представља још једну увреду за премијерку, али и све жене у Србији.

Недопустиво је да се ми жене понижавамо, вређамо и позивамо на линч само зато што имамо другачије политичко мишљење од Ђиласа, Јеремића, Бошка Обрадовића и Веселиновића. Срећом, народ то види и не дозвољава да се поново насилници врате на политичку сцену.

Чланица Градског одбора Београд Српске напредне странке

Ивана Томић Илић