САВИЋ: АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ РЕШАВА ПРОБЛЕМЕ У ЦИЉУ БОЉЕ БУДУЋНОСТИ

У свакој уређеној земљи, претње председнику Републике се схватају веома озбиљно и изискују деловање надлежних државних органа. Позиви на војни пуч  и државни удар, показују још једном једине намере Обрадовића, Јеремића и Ђиласа – а то је долазак на власт по сваку цену, па чак и по цену крвопролића и несреће народа, оценио је данас Александар Савић.

У тренутку када се председник Александар Вучић понаша као озбиљан државник који се суочава са проблемима, од социјалних до политичких, не  желећи да сакрије ништа од народа, опозиција свакога дана показује неозбиљост, незрелост и недораслост улози коју би хтела да има у политичком животу Србије. Способни су само да скупљају петиције које остају мртво слово на папиру. Чак и то им лоше иде.

Уместо да схвате озбиљност ситуације и понуде неко решење, они су способни само за критику без икаквог основа и гурање ствари под  тепих. То су радили када су били на власти, то раде и сад, јер за друге ствари нису способни.Смишљају нове и нове програме са 10, 20, 30 тачака, а нису спремни да се ухвате у коштац са реалним проблемима грађана и државе.

Председник Вучић свакога дана доказује да је спреман да решава проблеме и врло отворено о томе говори, а све у циљу боље будућности за Србију и све наше грађане.

Члан Главног одбора Српске напредне странке

Александар Савић