САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ВОЖДОВАЦ

Најоштрије осуђујемо наратив мржње који је Срђан Шкоро пред телевизијским камерама упутио председнику Србије Александру Вучићу и његовом сину Данилу. Оно што је Шкоро изјавио граничи се са здравим разумом, а методе за мучење које је како каже, наменио председнику и његовом сину, потврђује чињеницу да су представници опозиције задојени безумном мржњом према председнику Србије и као такви спремни на све, па и да врло лако ако буду били у прилици остваре своје претње. Ми инсистирамо да надлежне институције реагују на овај говор мржње јер садисти и мрзитељи попут Шкора неће се зауставити на речима. Угрожавање било чије безбедности, а посебно председника Србије и његових чланова породице представља претњу свима нама, нашој деци и родитељима, свим поштеним грађанима који живе у нашој земљи. Због тога надлежни органи морају хитно реаговати и спречити даље иживљавање над члановима породице председника Вучића и само тако ће се послати порука грађанима Србије да фашистима нема места у јавном и политичком животу у нашој држави, већ је њима место у институцијама строго затвореног типа. Председник Општинског одбора Српске напредне странке Вождовац Марко Кулић