РАД РФЗО ВОЖДОВАЦ НИЈЕ ПОД ИНГЕРЕНЦИЈОМ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ

Председник Градске општине Вождовац Александар Савић претходних дана примио је притужбе упућене на његову адресу од стране више незадовољних грађана на спорост рада служби Републичког фонда за здравствено осигурање – филијале Вождовац приликом издавања здравствених књижица.

Напомињемо да служба РФЗО Вождовац није под ингеренцијом Градске општине Вождовац и да самостално ради на адреси Устаничка 125 б.

Овим путем председник Савић изражава незадовољство спорошћу и лошом организацијом рада поменуте службе, што изазива велике редове и чекања, нарочито старијих суграђана, те предлаже да, уколико добије овлашћење, службеници општине Вождовац преузму део послова из делокруга рада РФЗО и помогну да се издавање здравствених књижица убрза, на добробит свих грађана Вождовца.

Подсећамо да је, управо у циљу олакшања замене старих здравствених књижица за електронске, Градска општина Вождовац изашла у сусрет молбама својих суграђана и омогућила да, уместо чекања редова на шалтерима, захтев могу попунити почев од 6. децембра 2016. године, уз помоћ службеника у месним заједницама.