ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ВРАЧАР ФИЗИЧКИ НАСРНУЛА НА ОМЛАДИНЦЕ СНС И ОПШТИНСКЕ ОДБОРНИКЕ!

Српска напредна странка Врачар најоштрије осуђује злоупотребу општине Врачар од стране владајуће Пајтићеве Демократске странке, лажи које износе и тензије које уносе међу грађане.

СНС Врачар најоштрије осуђује сваки облик насиља и позива надлежне органе да сваки случај расветле до краја. Међутим, последњих месеци насиљу су углавном изложени активисти СНС које нападају функционери Пајтићеве Демократске странке спремни да власт бране по сваку цену.

Позивамо надлежне органе да испитају како Пајтићеве демократе злоупотребљавају општину Врачар тако што запослени лепе плакате са називом њихове изборне листе. То је само наставак Пајтићеве политике на Врачару, чији су резултати отмица преко 290 станова у последње 22 године колико владају, тешке злоупотребе у Пословном простору, запошљавање 41 страначког активисте на место помоћника председника општине по чему је Врачар светски рекордер, као и додела општинских пара мајци бившег председника општине Кузмановићу, што је био разлог да поднесе оставку.

СНС Врачар позива надлежне органе да испитају инцидент који се десио 7. марта у поподневним сатима у Молеровој улици, када је председница ове општине Тијана Благојевић са својом сестром физички напала активисте наше странке који су дошли на заказани састанак са грађанима. Осим физичког напада, Тијана Благојевић и њена сестра вређали су активисте наше странке, претили им да ће се лоше провести ако поново дођу у њихову зграду и вређали Српску напредну странку и њене чланове речником који није за јавно понављање. Тако је Благојевићка постала једини председник општине у Србији који напада своје грађане и одборнике.

Српска напредна странка позива Пајтићеву Демократску страну да схвати да о власти одлучују само грађани и да се она не може бранити на силу. Дошло је време да положе рачуне за своју 22-дво годишњу власт на основу које су се многи функционери ове странке обогатили, а Врачар се није развијао. Зато су наредни избори на Врачару одлука грађана да ли ће се њихова општина развијати како заслужује или ће десетак корумпираних функционера ДС, који покушавају да их преваре тако што на изборима наступају под другим имовином, наставити да краду.

Служба за информисање

Српскa напреднa странкa