МИРКОВИЋ: ВРЕМЕ ЈЕ ДА ЂИЛАС ПРЕСТАНЕ ДА ВЕРУЈЕ У ЧУДА

Путујући циркус СзС-а наставља са турнејом под називом „Ја Ђилас, најпоштенији”, која увесељава и засмејава и оно мало присталица што тај пропали савез има.

Слушати Драгана Ђиласа како данима објашњава поенту бојкота избора дела опозиције, није ништа више од очајничког покушаја да себе увери да је то прави потез иако је свестан и сам, да ће након следећих избора заслужено отићи у политичку прошлост.

Понављање лажи, које је истина више пута демантовала, досадиле су свима па је и њему све теже то да изговара али шта ће, превише се у те лажи упетљао и сада нема куд него да се у њима мучи свакодневно.

Драган Ђилас, свестан да резултате и успехе Александра Вучића и Небојше Стефановића не може да избрише, а камоли надмаши, примењује нову стратегију у којој жели да се њих двојица сами склоне како би могли власти да се дочепају он, Бошко Обрадовић, Вук Јеремић и остали полтрони СзС-а.

У најкраћем све се своди на „Ја Ђилас сам најпаметнији, најспособнији, најпоштенији, највише ме народ воли и могу све да победим али не на изборима и никако да се такмичим против Вучића и Стефановића већ да победим без борбе, њиховом предајом”.

Ако верује да је то било где на свету могуће, без избора и овом методом на власт доћи, Драган Ђилас нека упути писмо Деда Мразу, можда му се жеља и испуни, мада није био добар уопште ове године, много је лагао, мрзео, нападао, насртао, тако да му ни новогодишња чаролија неће помоћи.

У последњих годину дана само се СзС променио и то нагоре, све више је Ђилас нервозан и бахат, његов Обрадовић је све насилнији, док Јеремић све више лаже, али ништа мање од осталих сатрапа у том савезу. Све више и скандалозних чињеница излази о том савезу од кеса којима муче кумове, стотина милиона евра на рачунима, родбинских и кумовксих веза са нарко-дилерима тако да ће и ова година за ту булументу, бити за заборав.

Време је да Ђилас одрасте, престане да верује у Деда Mраза и чуда која подразумевају да ће он бити председник Србије, Обрадовић министар унутрашњих послова, Бастаћ градоначелник и да схвати већ једном да се поверење грађана које имају Александар Вучић и Небојша Стефановић стиче преданим радом, поштеним односом и резултатима који су видљиви голим оком на сваком кораку, а не лажима, насиљем и мржњом као што он мисли и чини.

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда