Саопштења

МИРКОВИЋ: СЗС-У ЧЕСТИТАМ ЗАСЛУЖЕНИ ОДЛАЗАК У ПОЛИТИЧКУ ПРОШЛОСТ

Почетак нове сезоне лажи, мржње, напада и коначног обрачуна СзС-а са СзС-ом свечано је почео данас, а ја им од срца честитам и званични почетак одласка у заслужену политичку прошлост.

Kолико су само немоћни, колико им је подршка мизерна и све слабија из дана у дан, показује и чињеница да је све укупно више од 20 различитих странака и покрета окупљених у том пропалом СзС-у једва попунило некадашњи Дом Синдиката.

Они који су и дошли могли су само да гледају и слушају доказане преваранте, лажове, силеџије и људе који су покрали Београд, Србију, а Бога ми један од њих чак и Хиландар.

Трагично је слушати Ђиласа који је од 74.000 евра дошао до 25 милиона евра само у некретнинама и чије су фирме зарадиле 619 милиона евра помоћу полуге власти коју је имао, а на уштрб грађана, и који представља слику и прилику режима ДС-а када се хиљаде фабрика гасило, а више од 500 хиљада људи остало без посла.

Тај човек може једино да гарантује да би наставио са черупањем народне касе и повећањем свог богатства, све остало је шарена лажа у коју не могу да поверују ни они који седе поред њега.

Јеремић, актер многобројних светских криминалних афера коме милионе долара на рачун уплаћују робијаши и мафијаши попут Патрика Хоа и који се грохотним смехом поноси како је Србији мајку мајчину, да има мало образа бавио би се скупљањем маркица, а не политиком. Kолико је себе обрукао и нашу земљу упропастио, а за то време пропутовао свет на рачун свих грађана Србије, уверен сам да би у скупљању поштанских маркица био врло успешан.

Свака реч о хулигану, лажову и силеџији Обрадовићу излишно је и изговорити. Човек који је могао једну руку да дигне на жену, а другу да завуче и узме паре намење Хиландару, може само од грађана да добије бојанку и фломастере јер за нешто више није способан како физички и ментално, тако и морално. Мада би и тада направио штету, вероватно шарајући институције као што је већ више пута радио.

Kако је Алексић ухваћен у лажи када је у питању случај Јовањица, где је свесно обмањивао и бацао љагу на Александра и Андреја Вучића, Мариника којој се од кокошака привиђају плантаже и коју за лажи о Небојши Стефановићу критикује и министарство спољних послова Руске федерације, преко Бастаћа који кесом дави кума, евидентно је и да полтрони као и газде тог СзС-а једино знају за лаж и криминал.

Након свега виђеног данас и свега што се могло чути, једно је сигурно-након следећих избора Ђилас, Јеремић и Обрадовић иду тамо где им је место, у ружну политичку прошлост.

Александар Вучић и СНС настављају са преданим радом, а на изборима ће се јасно видети да грађани желе бољу, још лепшу и још јачу Србију. А такву Србију једино им гарантују управо Александар Вучић и Српска напредна странка.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић