МИРКОВИЋ: ПРЕСМЕШНИ СУ НАПАДИ СЗС

Нервоза СзС коју је изазвао Нацрт закона о пореклу имовине очекивана је, узимајући у обзир да ће Ђилас и Јеремић имати много тога да објасне или макар покушају.

Своју прилику да тај закон усвоје и примене, имали су и Драган Ђилас и Вук Јеремић и Борис Тадић, али то нису урадили јер би на тај начин сами себе довели у проблем, како објаснити енормно богатство којим располажу, а које је настало након доласка на државне функције.

Пресмешни су напади СзС, јер доношење таквог закона показује одлучност држaве да се богатство сваког, укључујући и тренутне државне функционере преиспита, али и показује да ова власт предвођена Српском напредном странком нема разлога за бригу, јер за разлику од Ђиласа, Јеремића, Тадића који су Београд и Србију опустошили, а од себе направили милионере, ми никоме динар један нисмо украли.

Председник Александар Вучић, Влада и сви људи који данас чине власт, настaвиће да испуњавају дата обећања, јер су за нас интерес и поверење грађана Београда и Србије увек на првом месту.

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда