МИРКОВИЋ: НАСТАВЉА СЕ КАМПАЊА ЂИЛАСОВИХ МАРИОНЕТА

Наставља се кампања Ђиласових марионета Бошка Обрадовића и Сергеја Трифуновића, који пандемију корона вирусу виде као савезника у борби против Александра Вучића.

Супротних ставова уједињени око мржње према Александру Вучићу, али и пусте жеље да се дочепају власти.

Елементарно непознавање закона и Устава за Обрадовића није ништа ново, али толико евидентна потреба да дође на власт без избора и подршке грађана доводи га у позицију да се бламира својим будалаштинама.

Није најјасније зашто се Обрадовић занима за изборе када је био најгласнији у позивању на бојкот. Сва је прилика да је умислио да му је корона последња шанса да некако опстане у политичком животу.

Од човека који је опљачкао Хиландар и прославио се као неко ко напада жене, неко ко је позивао грађане да на дан Ускрса, у време епидемије, иду у цркву, а још нам није рекао у коју цркву је он тог дана отишао, јасно је да му морал није јача страна, тако да се од њега може очекивати све па и да сада изађе на изборе. Да је све у оптицају потврђује и други потрчко Драгана Ђиласа, Трифуновић, који сем јефтине демагогије, увреда и паушалних изјава ништа конкретно није рекао нити понудио, али је ипак оставио простора за излазак на изборе. За неког ко је више пута прекршио закон, ко би уринирао по гробовима неистомишљеника и који је стотину пута увредио сваку жену која не мисли као он, ови избори би било право отрежњење, јер би му завршили и овако јако неуспешну и скандалима обележену политичку каријеру.

Пожртвовање медицинских радника, препоруке стручњака, мере Владе, деловање председника Александра Вучића дали су резултат и избегнути сценарији који се дешавају у свету. Ова, све ближа победа над корона вирусом, доказала је да када смо уједињени можемо све без обзира, што су Ђилас и његови полтрони покушали да лажима и мржњом лично профитирају, али и изазову хаос у коме би се они најбоље снашли.

Шеф одборничке групе Српске напредне странке