МИРКОВИЋ: ЈОВАНОВИЋ ЈЕ ЗЛОНАМЕРАН

Колико се само све претворило у ситно политиканство представника СзС-а данас је најбоље показао Никола Јовановић, уз Марка Бастаћа, кандидат за место градоначелника у некаквој имагинарној прерасподели Ђиласа, Јеремића и Обрадовића.

Невероватно је да неко ко претендује на такво место не прати дневна дешавања и не види да управо више од месец дана стручњаци, које узгред његов Савез напада и омаловажава, воде ову борбу, на дневном нивоу подносе извештаје грађанима и предлажу мере држави како би се овај противник што пре победио. Уколико са друге стране све ово и сам зна, у шта сам уверен, онда је његова намера крајње злонамерна и своди се као и све што ових недеља долази из редова СзС-а, на ситно политиканство и бедно странчарење.

Када све ово прође, изјаве и лажи које су износили Ђилас, Јеремић, Обрадовић, Бастаћ, Тепић, Јовановић и остали из Ђиласовог савеза, остаће упамћене у историји као последњи трзај пропалих политичара да лажима, и на по живот за грађане осетљивој теми, извуку себи корист.

Уместо бесмислених саопштења и дневно политичких полемика које они потенцирају и изазивају, нека се баве одговорним делима, као што је помоћ комшијама за почетак.

Александар Вучић и Влада Србије ће као и до сада без политике, слушати струку и чинити да се корона вирус што пре победи, јер ово није битка за гласове како види Ђилас и његови полтрони, већ битка за живот грађана, битка за живот Србије.

Шеф одборничке групе Српске напредне странке