Саопштења

МИРКОВИЋ: ЂИЛАС НАСТАВЉА СВОЈУ КАМПАЊУ ЛАЖИ

Очекивано је било да се, након својих гласноговорника Алексића, Тепићке и Обрадовића, огласи и онај који стоји иза свих лажи које се данима пласирају и на тај начин мало „уозбиљи“ своју кампању „лажима против резултата“.

Уместо што Драган Ђилас износи будалаштине, најгори градоначелник у историји Београда, могао би да нам коначно објасни како је од 74 хиљаде евра дошао до 25 милиона евра и то само у некретнинама. 

Могао би Ђилас да нам каже да ли га је макар мало срамота што је своје државне и страначке функције, као што су директор Народне канцеларије тадашњег председника Бориса Тадића, министра за Национални инвестициони план, а потом и градоначелник, док је истовремено у ДС ведрио и облачио, користио за бесомучно лично богаћење док је Београд и Србију довео на руб пропасти.

Истине ради, док је био на свим поменутим функцијама БДП је био -3,1%, просечна плата износила је 350 евра, а минимална плата била је 15 хиљада динара.

За разлику од тог времена данас је у Србији БДП +4,7%, просечна плата је преко 500 евра, а минимална зарада износи 30 хиљада.

Лицемерно је да Ђилас говори о томе како би и шта он данас урадио, а у време његовог шерифовања стопа незапослености је била преко 25%, док је данас она испод 10%, лицемерно је да о томе говори човек који је од себе и својих сарадника направио милионере.

Мучно је било слушати човека који је покрао 15 хиљада породица наплативши им дупло цену вртића, човека који је сваког Београђанина задужио за 630 евра, а Град за 1,2 милијарде евра.

Јасно је свима да Ђилас осим болесне жеље да се домогне власти, фотеље, привилегија и моћи нема шта друго да понуди грађанима Србије.

Драган Ђилас, заједно са Јеремићем и Обрадовићем, само нека настави са својим лажима, а избори ће показати да су Александар Вучић и Српска напредна странка једини гарант боље будућности Србије и свих њених грађана.

 

 

Шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда

Александар Мирковић