Саопштења

Томић Илић: Претња жени мора најстроже да буде кажњена

Најоштрије осуђујем претње које су данас на друштвеној мрежи твитер упућене чланици Председништва Српске напредне странке Владанки Маловић. 

Плаћеници и ботови Драгана Ђиласа постали су не само нервозни него и агресивни, јер је њиховог шефа тајкуна, Владанка аргументовано и са чињеницама “раскринкала” постављајући питања о њговом богатству и рачунима широм света на којима је тајкун Ђилас похранио новац опљачкан од грађана Београда. Недопустиво је да се јавно износе претње било коме, а поготово не једној жени и то подло и лицемерно као што то чине тајкунски плаћеници и пијуни. Ови опскурни ликови који на твитеру износе претње женама, морају да знају да Владанка Маловић, никада неће устукнути пред претњама, нити ће престати да износи истину о малверзацијама и финансијским злочинима које је Ђилас извршио над Београђанима док се представљао као њихов Градоначелник. 

Потпуно је јасно да је он био Градоначелник једино својим пајтосима, браћи и кумовима са којима сада дели плен по рачунима у разним егзотичним офшор државама попут Маурицијуса. 

Позивам тужилаштво да реагује у складу са законом, јер свака претња поготово претња жени зато што је храбра, зато што говори истину и зато што жели да грађани Србије чују и виде ко их је опљачкао, мора најстрожије да буде кажњена.

 

Ивана Томић Илић

Чланица Градског одбора Београд